KVKK

  1. Ana sayfa
  2. KVKK

KVKK

ADAY KİRACIYA YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA ADAY KİRACIYA YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik Bilgileri: İsim – Soy isim, TCKN/VKN
  2. İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Finansal Bilgiler: Vergi Levhası, Ticari Sicil Gazetesi, İmza Sirküleri/İmza Beyannamesi, Faaliyet Belgesi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi,
  • İletişim kurulması ve pazarlama yapılması,
  • Pazarlama faaliyetlerinin sürdürülmesi,
  • Pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi,
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi,
  • Stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan; “açık rıza bulunması” hukuki sebebi ile sizden sözlü veya yazılı, posta, telefon ve e-posta aracılığıyla, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz, AVM yatırımcısı olan şirketlere, hissedarlarımıza ve yurt dışı ilişkili olduğumuz kuruluşlara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: KVKK@ece.com

ADAY YÜKLENİCİYE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA ADAY YÜKLENİCİYE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik Bilgileri: İsim – Soy isim, TCKN/VKN
  2. İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Finansal Bilgiler: Vergi Levhası, Ticari Sicil Gazetesi, İmza Sirküleri/İmza Beyannamesi, Faaliyet Belgesi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi,
  • Pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi,
  • Risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi,
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi,
  • Stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan; “açık rıza bulunması” hukuki sebebi ile sizden sözlü veya yazılı, posta, telefon ve e-posta aracılığıyla, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz, AVM yatırımcısı olan şirketlere, hissedarlarımıza ve yurt dışı ilişkili olduğumuz kuruluşlara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya kvkk@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

ÇEKİLİŞ AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş ’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik bilgileri: İsim-Soy isim, TCKN/VKN, doğum tarihi, cinsiyet
  2. İletişim bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Mesleki Deneyim Bilgileri: Meslek
  4. İşlem Bilgileri: Alışverişlere ilişkin fiş ve fatura bilgileri (mağaza, tarih, tutar)

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • AVM çekiliş sürecinin yürütülmesi,
  • AVM kampanyalarına katılım ve kazanım bilgilerinizin arşivlenmesi,
  • AVM içi kampanya ve etkinliklerden haberdar edilebilmesi için sizinle ile iletişime geçilmesi,
  • Veri analizi, araştırma, pazarlama ve reklam süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirketin ticari ve iş stratejilerinin planlanması ve yürütülmesi,
  • İletişim kurulması ve pazarlama yapılması,
  • Müşteri memnuniyeti ve destek sürecine ilişkin hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yönetilmesi, müşteri yönetimi, satış sonrası hizmetler ve satış sonrası süreçlerin geliştirilmesi, sorun/hata bildirimi değerlendirilmesi,
  • Müşteri kayıt tanımının yapılması,
  • Müşteriye ve ailesine hediye gönderilmesi,
  • Araştırma ve geliştirme çalışmalarının sürdürülmesinin sağlanması,
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. ve 6. maddesinde yer alan;

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebepler ile, Şirketimizle ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizden sözlü veya yazılı olarak, internet, telefon, e-posta aracılığıyla otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz sosyal medya mecralarına, tedarikçimiz-kargo şirketlerine, tedarikçimiz-çağrı merkezi hizmeti konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-arşiv hizmeti aldığımız kuruluşları, tedarikçimiz-CRM ve genel BT altyapımıza destek veren kuruluşlara, yurt içi ve yurt dışı iş ortağımız olduğumuz kuruluşlara, idari ve resmi makamlara, bağımsız denetim şirketlerine, vergi danışmanlarına ve diğer harici profesyonel danışmanlara, avukatlara, yurtiçi ve yurtdışında bağlı olduğumuz ortaklıklara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

ÇOCUK ETKİNLİK AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş ’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik Bilgileri: İsim – Soy isim, TCKN/VKN, doğum tarihi, cinsiyet
  2. İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Görsel ve İşitsel Kayıtlar: Etkinlik sırasında çekilen fotoğraf ve videolar
  4. Çocuğunuza ilişkin kimlik, görsel ve işitsel kayıt bilgileri

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • Etkinliklerin yürütülmesi,
  • Etkinlik günü çekilen video ve fotoğrafların, tanıtım ve reklam amaçlı olarak kullanımı ve yayımlanması,
  • AVM kampanyalarına katılım ve kazanım bilgilerinizin arşivlenmesi,
  • AVM içi kampanya ve etkinliklerden haberdar edilebilmesi için sizinle ile iletişime geçilmesi,
  • Veri analizi, araştırma, pazarlama ve reklam süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirketin ticari ve iş stratejilerinin planlanması ve yürütülmesi,
  • İletişim kurulması ve pazarlama yapılması,
  • Müşteri memnuniyeti ve destek sürecine ilişkin hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yönetilmesi, müşteri yönetimi, satış sonrası hizmetler ve satış sonrası süreçlerin geliştirilmesi, sorun/hata bildirimi değerlendirilmesi,
  • Müşteri kayıt tanımının yapılması,
  • Müşteriye ve ailesine hediye gönderilmesi,
  • Araştırma ve geliştirme çalışmalarının sürdürülmesinin sağlanması,
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel veriler, Kanunun 5. ve 6. maddesinde yer alan;

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebepler ile, Şirketimizle ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizden sözlü veya yazılı olarak, internet, telefon, e-posta aracılığıyla otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel veriler sosyal medya mecralarına, tedarikçimiz-reklam ajanslarına, tedarikçimiz-kargo şirketlerine, tedarikçimiz-çağrı merkezi hizmeti konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-arşiv hizmeti aldığımız kuruluşları, tedarikçimiz-CRM ve genel BT altyapımıza destek veren kuruluşlara, yurt içi ve yurt dışı iş ortağımız olduğumuz kuruluşlara, idari ve resmi makamlara, bağımsız denetim şirketlerine, vergi danışmanlarına ve diğer harici profesyonel danışmanlara, avukatlara, yurtiçi ve yurtdışında bağlı olduğumuz ortaklıklara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

DESTEK HİZMETİ ÇALIŞANINA YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA DESTEK HİZMETİ ÇALIŞANINA YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik bilgileri: Ad soyadı, doğum yeri, doğum tarihi, uyruğu, kimlik numarası,
  2. İletişim bilgileri: İş adresi, e-posta adresi, cep ve iş telefon numarası
  3. Ceza mahkûmiyeti ve güvenlik tedbirleri bilgileri: Adli sicil kaydı
  4. Sigorta bilgileriniz: işe giriş bildirgesi, son aya ilişkin sigorta dökümü.
  5. Eğitim, iş ve profesyonel yaşama ilişkin verileriniz: Mesleki yeterlilik belgesi, İSG eğitim katılım belgesi.
  6. Sağlık bilgileri: İşyeri hekimi sağlık muayene formu.

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • Şirketimizdeki göreviniz öncesinde bilgilerinizi kontrolünün sağlanması,
  • Şirket sistemlerimize kimlik ve iletişim bilgileriniz kaydedilerek iletişim kurulması,
  • Fiziksel mekan güvenliğinin temini,
  • İş güvenliği ile ilgili belgelerinizin temin edilip iş güvenliği ekibi/firması ile paylaşılması.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan;

a) Açık rızanızın bulunması,
b) Kanunlarda açıkça öngörülmesi,
b) Bir sözleşmenin kurulması veya ifasıyla doğrudan doğruya ilgili olması kaydıyla, sözleşmenin taraflarına ait kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olması,
c) Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
d) İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebebine dayanarak, Şirketimizle iş ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizlerden e-posta aracılığıyla ve fiziki, yazılı, sözlü ve elektronik olarak otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere iş sağlığı ve güvenliği aldığımız iş ortaklarına, resim kurum ve kuruluşlara aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

ETKİNLİK AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş ’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik Bilgileri: İsim – Soy isim, TCKN/VKN, doğum tarihi, cinsiyet
  2. İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Görsel ve İşitsel Kayıtlar: Etkinlik sırasında çekilen fotoğraf ve videolar

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • Etkinliklerin yürütülmesi,
  • Etkinlik günü çekilen video ve fotoğrafların, tanıtım ve reklam amaçlı olarak kullanımı ve yayımlanması,
  • AVM içi kampanya ve etkinliklerden haberdar edilebilmesi için sizinle ile iletişime geçilmesi,
  • Veri analizi, araştırma, pazarlama ve reklam süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirketin ticari ve iş stratejilerinin planlanması ve yürütülmesi,
  • İletişim kurulması ve pazarlama yapılması,
  • Müşteri memnuniyeti ve destek sürecine ilişkin hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yönetilmesi, müşteri yönetimi, satış sonrası hizmetler ve satış sonrası süreçlerin geliştirilmesi, sorun/hata bildirimi değerlendirilmesi,
  • Müşteri kayıt tanımının yapılması,
  • Müşteriye ve ailesine hediye gönderilmesi,
  • Araştırma ve geliştirme çalışmalarının sürdürülmesinin sağlanması,
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. ve 6. maddesinde yer alan;

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebepler ile, Şirketimizle ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizden sözlü veya yazılı olarak, internet, telefon, e-posta aracılığıyla otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz sosyal medya mecralarına, tedarikçimiz-reklam ajanslarına, tedarikçimiz-kargo şirketlerine, tedarikçimiz-çağrı merkezi hizmeti konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-arşiv hizmeti aldığımız kuruluşları, tedarikçimiz-CRM ve genel BT altyapımıza destek veren kuruluşlara, yurt içi ve yurt dışı iş ortağımız olduğumuz kuruluşlara, idari ve resmi makamlara, bağımsız denetim şirketlerine, vergi danışmanlarına ve diğer harici profesyonel danışmanlara, avukatlara, yurtiçi ve yurtdışında bağlı olduğumuz ortaklıklara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

SADAKATKART AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş ’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik Bilgileri: İsim-Soy isim, TCKN/VKN, doğum tarihi, medeni durum, cinsiyet
  2. İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Mesleki Deneyim Bilgileri: Meslek, öğrenim durumu
  4. İşlem Bilgileri: Alışverişlere ilişkin fiş ve fatura bilgileri (mağaza, tarih, tutar)
  5. Zevk ve Tercih Bilgileri: yazılı ve görsel medya tercihleri, alışveriş alışkanlıkları, hobiler.

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • Size özel kampanyalar sunulması,
  • AVM içi kampanya ve etkinliklerden haberdar edilebilmesi için sizinle ile iletişime geçilmesi,
  • Veri analizi, araştırma, pazarlama ve reklam süreçlerinin yürütülmesi,
  • Şirketin ticari ve iş stratejilerinin planlanması ve yürütülmesi,
  • İletişim kurulması ve pazarlama yapılması,
  • Müşteri memnuniyeti ve destek sürecine ilişkin hizmet kalitesinin ölçülmesi ve geliştirilmesi, müşteri memnuniyeti süreçlerinin yönetilmesi, müşteri yönetimi, satış sonrası hizmetler ve satış sonrası süreçlerin geliştirilmesi, sorun/hata bildirimi değerlendirilmesi,
  • Müşteri kayıt tanımının yapılması,
  • Müşteriye ve ailesine hediye gönderilmesi,
  • Araştırma ve geliştirme çalışmalarının sürdürülmesinin sağlanması,
  • Hukuk işlerinin takibi ve yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. ve 6. maddesinde yer alan;

  • Açık rızanızın bulunması,
  • Veri sorumlusunun hukuki yükümlülüğünü yerine getirebilmesi için zorunlu olması,
  • Bir hakkın tesisi, kullanılması veya korunması için veri işlemenin zorunlu olması,
  • İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması

hukuki sebepler ile, Şirketimizle ilişkinizin kurulması esnasında ve söz konusu ilişkinin devamı süresince sizden sözlü veya yazılı olarak, internet, telefon, e-posta aracılığıyla otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz sosyal medya mecralarına, tedarikçimiz-kargo şirketlerine, tedarikçimiz-çağrı merkezi hizmeti konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-ticari elektronik iletilerin gönderilmesi konusunda anlaşmalı olduğumuz kuruluşlara, tedarikçimiz-arşiv hizmeti aldığımız kuruluşları, tedarikçimiz-CRM ve genel BT altyapımıza destek veren kuruluşlara, yurt içi ve yurt dışı iş ortağımız olduğumuz kuruluşlara, idari ve resmi makamlara, bağımsız denetim şirketlerine, vergi danışmanlarına ve diğer harici profesyonel danışmanlara, avukatlara, yurtiçi ve yurtdışında bağlı olduğumuz ortaklıklara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  • a) Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • b) Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • c) Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • d) Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • e) Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  • f) İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  • g) (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  • h) İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • i) Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme

haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

YATIRIMCI AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA YATIRIMCI AYDINLATMA METNI

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik Bilgileri: İsim – Soy isim, TCKN/VKN
  2. İletişim Bilgileri: Telefon, iletişim adresi, e-posta adresi
  3. Finansal Bilgiler: Vergi Levhası, Ticari Sicil Gazetesi, İmza Sirküleri/İmza Beyannamesi, Faaliyet Belgesi

Kişisel Veri İşleme Amaçları

  • İletişim faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • İş faaliyetlerinin yürütülmesi / denetimi,
  • Pazarlama analiz çalışmalarının yürütülmesi,
  • Risk yönetimi süreçlerinin yürütülmesi,
  • Saklama ve arşiv faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Sözleşme süreçlerinin yürütülmesi,
  • Stratejik planlama faaliyetlerinin yürütülmesi,
  • Yatırım süreçlerinin yürütülmesi.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, Kanunun 5. maddesinde yer alan; “açık rıza bulunması” hukuki sebebi ile sizden sözlü veya yazılı, posta, telefon ve e-posta aracılığıyla, otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle toplanabilmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Kişisel verileriniz, AVM yatırımcısı olan şirketlere, hissedarlarımıza ve yurt dışı ilişkili olduğumuz kuruluşlara “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğ”ine göre Şirketimize yazılı olarak veya kvkk@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresiniz kullanmak suretiyle iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com

ZİYARETÇİYE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Textmedia

 

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA ZİYARETÇİYE YÖNELİK AYDINLATMA METNİ

Kişisel verilerin korunması ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş’nin (Şirketimiz) en önemli öncelikleri arasındadır. Kişisel verileri;

  • Hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun olma,
  • Doğru ve gerektiğinde güncel olma,
  • Belirli, açık ve meşru amaçlar için işleme,
  • İşleme amaçlarıyla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü olma,
  • İlgili mevzuatta öngörülen veya işleme amaçları için gerekli ve yasal olan süreler kadar güvenli bir şekilde muhafaza etme

ilkeleri çerçevesinde işlediğimizi bildiririz. Sizleri kişisel verilen korunması hakkında aydınlatmak ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) 10. Maddesi kapsamında Veri Sorumlusu olarak aydınlatma yükümlülüğümüzü yerine getirmek amacıyla bu bilgilendirmeyi sunarız.

İşlenen Kişisel Veriler

  1. Kimlik bilgileri (Ad soyadı, kimlik numarası)
  2. Kapı giriş/çıkış kayıtları,
  3. Kamera görüntüleri.

Kişisel Veri İşleme Amaçlar

Kişisel verileriniz; ziyaret edilen şirkete/kişiye haber vermek, otopark hizmeti vermek, ziyaretçiyi doğrulamak ve güvenlik amaçlarıyla işlenmektedir.

Kişisel Veri İşlemenin Hukuki Sebebi ve Toplamanın Yöntemi

Kişisel verileriniz, sekreter veya güvenlik görevlisinin tuttuğu kayıtlar, kapı giriş/çıkış sistemi, kameralar ile toplanacaktır. Kişisel verileriniz Kanunun 5. maddesinde yer alan; “İlgili kişinin temel hak ve özgürlüklerine zarar vermemek kaydıyla, veri sorumlusunun meşru menfaatleri için veri işlenmesinin zorunlu olması” sebebine dayanarak işlenmektedir.

Kişisel Verilerin Aktarımı

Şirketimiz, bu verileri gerektiğinde güvenlik ve kamera sistemini yöneten şirket ile polis, jandarma ve diğer güvenlik görevlileri ile ve idari organlar ve yargı mercilerine “Kişisel Veri İşleme Amaçları” başlığında yer alan amaçlarla sınırlı ve orantılı olmak üzere aktarılabilecektir.

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’na Göre Haklar

KVK Kanunu 11. Maddesine göre Şirket’imize başvurarak sizinle ilgili;

  1. Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme,
  2. Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  3. Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  4. Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  5. Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme,
  6. İşlenmesini gerektiren yasal sebeplerin ortadan kalkması durumu ile kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme,
  7. (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,
  8. İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  9. Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kanunun ilgili kişinin haklarını düzenleyen 11. maddesi kapsamındaki taleplerinizi, “Veri Sorumlusuna Başvuru Usul ve Esasları Hakkında Tebliğe” göre Şirketimize yazılı olarak veya www.KVKK@ece.com isimli e-posta adresine güvenli elektronik imza, mobil imza ya da Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizi kullanmak iletebilirsiniz.

Merkez Adres:

ECE Türkiye Proje Yönetimi A.Ş.
Defterdar Yokuşu No.3 Tophane
34425 Karaköy - İstanbul
Turkey

Telefon: +90 (212) 377 77 00
İnternet Sitesi: www.ece.com
Eposta Adresi: kvkk@ece.com